Over Wadzand

Familiehuisje Wadzand ligt op een eigen perceel van 270 m2. Bij de bouw is rekening gehouden met het gegeven dat Terschelling in 2020 geen gas meer wil gebruiken en dat het zo veel mogelijk zijn eigen electriciteit opwekt. We hebben er daarom voor gekozen om zonnepanelen op het dak te plaatsen. De woning heeft aan de achterkant een eigen parkeerplaats. Door de slimme indeling heeft u binnen zeeën van ruimte.

Gehele woning
4-6 Personen
2 Slaapkamers
4 a 6 Slaapplaatsen
45 M2
270 M2

De woning heeft twee slaapkamers. De ouderslaapkamer met een 2 persoonsbed van 160 x 200 cm. De logeer/kinderslaapkamer heeft 2 bedden. Beide bedden zijn 140 x 200 cm. Een is een hoogslaper. De andere is op/uitklapbaar. De woning heeft een extra slaapplaats, de 100x 200 cm grote “sterrenkijker”. Zeer geschikt voor volwassenen en kinderen boven de 10 jaar. Het is te bereiken met een ladder. Het heeft een glazen dak, waardoor u ’s nachts naar de sterren kunt kijken.

De badkamer heeft naast een regen en een gewone douche ook een wastafel. Er is een apart toilet.
De keuken is uitgerust met een inductiekookplaat, een combi magnetron bakoven en een ruime koelkast met vriesvak. Op de achterwand van de keuken kijkt u naar een mooie foto van het strand. De woonkamer heeft een ruime eettafel met 6 zitplaatsen.

Er is airconditioning aanwezig. Natuurlijk heeft de woning Wifi en een Smart TV (met Netflix).
Los van de woning heeft Wadzand een 6 m2 grote berging. Hierin vindt u de wasmachine, droger, droogrek, kinderstoelen, diverse luxe tuin/ligstoelen met kussens en schapenvachten, parasol, hangmat, een strandkoepeltentje, badminton set en BBQ spullen.
Op de ruime veranda staat een mooie, grote picknicktafel met bijpassende banken. Er staat ook een kachel/pizzaoven.

De woning is zeer geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Op 50 meter afstand is er voor kinderen een doe/speelparkje, welke in 2017 helemaal opnieuw is ingericht (zie Impressie). Het ontbreekt u en hen dus werkelijk aan niets.